LIVRARE 15 LEI ÎN ROMÂNIA

Bigudiuri Spirala cu Carlig HEATLESS, Fara Caldura, Par Scurt/Mediu, 18pack

5.00 (6 Reviews)
⏰ Livrare in 24-48 ore
🌸Transport 15 lei în România
🎁 Livrare Gratuită la 200 lei

☎️ Comanda Telefonic: 0316.300.047 ☎️
Coșul tău
PLATESTE IN SIGURANTA
Detalii Produs
Detalii Produs

Bigudiuri Spirala cu Carlig HEATLESS, Fara Caldura, Par Scurt/Mediu, 18pack

Setul de 18 bigudiuri de tip spirală pentru păr este un instrument inovator și eficient pentru a obține bucle și onduleuri perfecte în confortul propriei case. Cu ajutorul acestui set, poți crea coafuri deosebite fără a apela la salon sau a utiliza aparate de încălzire nocive pentru păr.

Aceste bigudiuri de tip spirală sunt fabricate dintr-un material moale și flexibil, care nu exercită presiune excesivă asupra firului de păr. Acest lucru le face confortabile de purtat și mai puțin dăunătoare pentru păr în comparație cu alte metode de coafat. De asemenea, materialul este non-alunecare, ceea ce înseamnă că bigudiurile rămân ferm în loc pe păr în timpul procesului de coafare.

Setul conține 18 bigudiuri de diferite dimensiuni, astfel încât să poți crea o varietate de stiluri și texturi. Fiecare bigudiu are o formă spiralată unică, care permite încadrarea perfectă a șuvițelor de păr în jurul lor, asigurând astfel rezultate uniforme și profesionale. De asemenea, bigudiurile sunt ușor de aplicat și de fixat în păr datorită sistemului lor de prindere sigur și convenabil.

Unul dintre avantajele majore ale acestui set de bigudiuri este că nu necesită utilizarea căldurii. Acest lucru protejează părul de deteriorări cauzate de expunerea la temperaturi înalte și ajută la menținerea sănătății și strălucirii părului. De asemenea, poți folosi bigudiurile pe părul umed sau uscat, în funcție de preferințele tale.

Pentru a folosi aceste bigudiuri, pur și simplu înfășoară șuvițele de păr în jurul lor și fixează-le în loc cu sistemul de prindere inclus. Poți lăsa bigudiurile să acționeze pentru o perioadă de timp, în funcție de nivelul de ondulare sau buclă dorit. După ce ai obținut rezultatul dorit, îndepărtează ușor bigudiurile și admire coafura ta nouă și elegantă.

Setul de 18 bigudiuri de tip spirală pentru păr este alegerea perfectă pentru oricine dorește să experimenteze cu diferite coafuri și stiluri fără a compromite sănătatea părului. Cu aceste bigudiuri inovatoare și ușor de utilizat, poți obține bucle și onduleuri perfecte și durabile, fără a petrece mult timp sau a utiliza produse sau metode dăunătoare.

 

SPECIFICATII:

Tip: Bigudiuri Fara Caldura

Material: Silicon

Greutate: 15g

NOTA:

  • Culoarea produsului afișată în imagini poate varia ușor față de articolul real din cauza diferențelor dintre monitor și efectul luminii.
  • Culoarea produsului poate varia în funcție de stocul disponibil, o anumită culoare nefiind garantată acestui produs. 
  • Vă rugăm să permiteți o ușoară abatere de măsurare din cauza măsurării manuale.
Recenziile sunt verificate pentru autenticitate
💬 Comanda Acum prin WhatsApp

COS CUMPARATURI

×