LIVRARE 15 LEI ÎN ROMÂNIA

Fard de Obraz Blush Artist 2 Culori by GULFLOWER

⏰ Livrare in 24-48 ore
🌸Transport 15 lei în România
🎁 Livrare Gratuită la 200 lei

☎️ Comanda Telefonic: 0316.300.047 ☎️
Coșul tău
PLATESTE IN SIGURANTA
Detalii Produs
Detalii Produs

Fard de Obraz Blush Artist 2 Culori by GULFLOWER

 

Pe măsură ce îmbătrânim, pierdem culorile vibrante ale pielii noastre. Acesta este motivul pentru care folosirea blush-ului este o modalitate excelentă de a adăuga acea strălucire naturală înapoi și de a ne oferi aspectul tineresc pe care l-am avut cândva.

Cum se aplică fardul de tip blush:

  1. Alegeți culoarea fardului de obraz și începeți de la pomeți. Aplică fardul de obraz cu mișcări în sus până la tâmplă.
  2. Aplică pe merele obrajilor (partea cea mai cărnoasă a obrajilor),Verificați de două ori cu degetul arătător dacă sunteți la un deget distanță de ochi, nas și gură.
  3. Când aplicați culoarea obrajilor, este important să nu zâmbiți prea larg deoarece această mișcare a feței va mișca merele obrajilor (ridicându-le când zâmbești) ceea ce va modifica locația fardului de obraz.
  4. Zâmbește ușor și curbează culoarea în jurul merelor obrazului pentru a da iluzia de plin. Acest lucru te va face să arăți mai tânără.

 

 

SPECIFICATII:

Tip: Paleta de Farduri Diverse Culori Nude

Material: Plastic

NOTA:

  • Culoarea produsului afișată în imagini poate varia ușor față de articolul real din cauza diferențelor dintre monitor și efectul luminii.
  • Vă rugăm să permiteți o ușoară abatere de măsurare din cauza măsurării manuale.
Adauga o recenzie aici
💬 Comanda Acum prin WhatsApp

COS CUMPARATURI

×