LIVRARE 15 LEI ÎN ROMÂNIA

Kit Complet de Sprâncene, 3 Sabloane VIVAI

5.00 (3 Reviews)
⏰ Livrare in 24-48 ore
🌸Transport 15 lei în România
🎁 Livrare Gratuită la 200 lei

☎️ Comanda Telefonic: 0316.300.047 ☎️
Coșul tău
PLATESTE IN SIGURANTA
Detalii Produs
Detalii Produs

Kit Complet de Sprâncene VIVAI

Forma sprâncenelor noastre pot defini întreagă formă a feței, fiind unul dintre cei mai importanți pași ai unui machiaj reușit.

Grija față de ele implică inclusiv folosirea unei pensete subțiri pentru a scoate firele de sub sprânceană, lăsându-le cât mai naturale. Trebuie să te asiguri că lași în mod intenționat câte fire de păr sub coada sprâncenei pentru a crea un efect ”bushy”.

Sprâncenele pline reprezintă noul trend, majoritatea vedetelor aducând în atenție sprâncenele de o dimensiune mare, frumos definite și atent îngrijite. Naturalețea prinde având, inclusiv în tehnica de a umple sprânceana.

Te-ai gândit vreodată care sunt regulile unei proceduri de umplere și definire exactă a sprâncenelor tale?

Pasul 1:  Folosiți o perie de mascara curată și începeți să periați sprânceana de sus în jos și în departare pentru a obține o lungime reală.

 

 

Pasul 2: Începeți prin a creiona cu o pensulă subțire partea din față a sprâncenei, menținând cea mai întunecată parte la arc. Trebuie să urmezi forma naturală a sprâncenelor tale!

 

 

Pasul 3: Folosiți fardul de ochi maro pentru a completa zonele rare, din nu, cu mare grijă, fără a pune presiune asupra pensulei.

 

 

Pasul 4: Cu un fard de pleoape ușor mat aplică sub sprâncene pentru a obține iluzia unei sprâncene mai ascuțite și uniform conturată.

 

 

Pasul 5: Ai nevoie de un iluminator! Acesta ajută în a oferi strălucire și iluminare zonei exterioare a sprâncenei.

 

 

Pasul 6: Ai ajuns la final! Folosește din nou peria de mascara curată pentru a pieptăna în sus , astfel încât sprâncenele sa rămână cu un finisaj plăcut și curat.

 

 

Dacă urmezi la fiecare rutină de machiaj acești pași, o să devină din ce în ce mai natural procesul.

Bineînțeles pentru obținerea unui look inedit, ai nevoie de fardul corespunzător sau mai bine de atât, un kit complet de conturare și definire a sprâncenelor tale!

Kit-ul Complet de Sprâncene by Vivai reprezintă cea mai completă unealtă de formare a sprâncenelor, cu 8 culori pigmentate, o pensulă cu două capete, un creion de definire și o formă de conturare care te poate ajuta la începutul prieteniei tale cu noua tehnică.

Acest kit este un produs popular în rândul doamnelor deoarece nu implică un efort în plus privind achiziționarea separată a celor patru produse.

Grija față de un look impecabil nu a fost niciodata mai ușor!

SPECIFICATII:

Tip: Paleta de Farduri pentru Conturarea Sprâncenelor cu 4 Produse Incluse

Material: Plastic

NOTA:

  • Culoarea produsului afișată în imagini poate varia ușor față de articolul real din cauza diferențelor dintre monitor și efectul luminii.
  • Vă rugăm să permiteți o ușoară abatere de măsurare din cauza măsurării manuale.
Recenziile sunt verificate pentru autenticitate
💬 Comanda Acum prin WhatsApp

COS CUMPARATURI

×