LIVRARE 15 LEI ÎN ROMÂNIA

Kit Complet BROWS Ștampila Sprancene, 3 in 1, Maro

⏰ Livrare in 24-48 ore
🌸Transport 15 lei în România
🎁 Livrare Gratuită la 200 lei

☎️ Comanda Telefonic: 0316.300.047 ☎️
Coșul tău
PLATESTE IN SIGURANTA
Detalii Produs
Detalii Produs

Kit Complet BROWS Ștampila Sprancene, 3 in 1, Maro

Kitul Sprâncene 3 în 1 este un instrument esențial pentru a obține sprâncene perfect definite și bine îngrijite. În acest set, veți găsi trei elemente cheie care vă vor ajuta să obțineți forma și aspectul dorit al sprâncenelor.

Sablonul inclus este conceput pentru a vă ghida în procesul de creare a formei perfecte a sprâncenelor. Acesta este fabricat dintr-un material flexibil și rezistent, care se potrivește confortabil pe arcada sprâncenelor. Cu ajutorul sablonului, puteți obține simetrie și precizie în forma sprâncenelor, indiferent dacă doriți o formă subțire sau mai plină.

Peria din set este concepută pentru a aranja și a defini sprâncenele în mod natural. Aceasta vă permite să pieptănați firele de păr și să le fixați în locul dorit, obținând astfel un aspect îngrijit și bine definit. Peria este confecționată din materiale moi, care nu irită pielea sensibilă din jurul sprâncenelor.

Sampila este un accesoriu versatil pentru sprâncene, care vă ajută să vă îngrijiți și să vă definiți sprâncenele într-un mod precis. Cu ajutorul său, puteți tunde și tăia firele de păr nedorite, obținând astfel o formă curată și bine conturată. Sampila este fabricată din materiale de calitate, care permit o manevrare ușoară și precisă.

Kitul Sprâncene 3 în 1 vă oferă toate instrumentele necesare pentru a obține sprâncene perfect definite, indiferent de preferințele dvs. în ceea ce privește forma și stilul. Cu aceste accesorii practice și ușor de utilizat, veți obține rezultate profesionale în confortul propriei case.

 

SPECIFICATII:

Tip: Fard Sprâncene

Material cutie: Plastic

Greutate: 15g

NOTA:

  • Culoarea produsului afișată în imagini poate varia ușor față de articolul real din cauza diferențelor dintre monitor și efectul luminii.
  • Culoarea produsului poate varia în funcție de stocul disponibil, o anumită culoare nefiind garantată acestui produs. 
  • Vă rugăm să permiteți o ușoară abatere de măsurare din cauza măsurării manuale.
Adauga o recenzie aici
💬 Comanda Acum prin WhatsApp

COS CUMPARATURI

×