LIVRARE 15 LEI ÎN ROMÂNIA

Paleta de Farduri Velvet by McEllyn Proffesional

5.00 (7 Reviews)
⏰ Livrare in 24-48 ore
🌸Transport 15 lei în România
🎁 Livrare Gratuită la 200 lei

☎️ Comanda Telefonic: 0316.300.047 ☎️
Coșul tău
PLATESTE IN SIGURANTA
Detalii Produs
Detalii Produs

Paleta de Farduri Velvet by McEllyn Proffesional

 

Ochii reprezintă oglinda sufletului, nefiind de mirare de ce atât de multe femei apelează la culori naturale care să accentueze culoarea proprie a ochilor. Trebuie să recunoaștem că nu întotdeauna găsim într-o singură paletă o varietate de culori potrivite atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții.

Așadar, totul devine mai simplu cu Paleta de Farduri Velvet by McEllyn Proffesional, formată fiind din 14 culori calde, tomnatice foarte pigmentate si extrem de creative.

Paleta poate fi folosită pentru petreceri/întâlniri casual/evenimente, oferind un look curat datorită culorilor nudes, dar si foarte vibrant la folosirea culorilor mai intense precum Claudia , Paris sau London (vezi pozele atașate).

 

Paleta este portabilă, foarte ușor de introdus în bagajul de vacanță. Cele 14 culori vin insoțite de o pensula cu doua capete care servește în mod direct aplicării corecte a culorilor pe pleoapă.

Materialul exterior al paletei este foarte plăcut la atingere, reușind să ofere produsului o extra-protecție în momentul unei călătorii.

 

 

SPECIFICATII:

Tip: Paleta de Farduri 14 culori + Pensulă

Material: Plastic

NOTA:

  • Culoarea produsului afișată în imagini poate varia ușor față de articolul real din cauza diferențelor dintre monitor și efectul luminii.
  • Vă rugăm să permiteți o ușoară abatere de măsurare din cauza măsurării manuale.
Recenziile sunt verificate pentru autenticitate
💬 Comanda Acum prin WhatsApp

COS CUMPARATURI

×