LIVRARE 15 LEI ÎN ROMÂNIA

Paleta Farduri Gold Glitter&Metallic by McEllyn

5.00 (12 Reviews)
⏰ Livrare in 24-48 ore
🌸Transport 15 lei în România
🎁 Livrare Gratuită la 200 lei

☎️ Comanda Telefonic: 0316.300.047 ☎️
Coșul tău
PLATESTE IN SIGURANTA
Detalii Produs
Detalii Produs

Paleta Farduri Glitter&Metallic by McEllyn

 

Ai un eveniment pe care nu vrei să îl ratezi și știi bine că nu ai altă variantă decât să fii strălucitoare? Cred că știi deja că un eveniment de seară este definit ca momentul tău de strălucire în care îți permiți să fii diferită. Machiajul, alături de rochia de mult așteptată în garderobă, reprezintă punctele țintă pe care trebuie să te axezi la un astfel de eveniment.

Așadar, îți poți lăsa imaginația să treacă orice limite și să strălucești până la final cu o paletă de farduri destinată unor astfel de momente din viața ta!

Paleta Farduri Glitter&Metallic by McEllyn conține 12 farduri cheie, cele mai importante și de succes culori în cadrul unor evenimente de seară la care cu siguranță nu îți dorești să conturezi o imagine uzuală. Sașe din cele 12 farduri sunt glittere de o consistență puternică care pot fi utilizate fără problemă, dar cu grijă în diverse combinații nebune.

Recomandăm ca cele șase culori glitter să fie folosite alături de o pensulă pentru aplicarea corectă și de lungă durată.

Permite-ți să strălucești!

 

SPECIFICATII:

Tip: Paleta de Farduri 12 culori

Material: Plastic

NOTA:

  • Culoarea produsului afișată în imagini poate varia ușor față de articolul real din cauza diferențelor dintre monitor și efectul luminii.
  • Vă rugăm să permiteți o ușoară abatere de măsurare din cauza măsurării manuale.
Recenziile sunt verificate pentru autenticitate
💬 Comanda Acum prin WhatsApp

COS CUMPARATURI

×