LIVRARE 15 LEI ÎN ROMÂNIA

Paleta Farduri PRO by McEllyn

5.00 (3 Reviews)
⏰ Livrare in 24-48 ore
🌸Transport 15 lei în România
🎁 Livrare Gratuită la 200 lei

☎️ Comanda Telefonic: 0316.300.047 ☎️
Coșul tău
PLATESTE IN SIGURANTA
Detalii Produs
Detalii Produs

Paleta Farduri PRO by McEllyn

 

Culoarea ochilor reprezintă poate cel mai mare atu al unei persoane, mai ales al unei cliente care pune preț pe imaginea sa.

Grija față de sine se poate observa în fiecare detaliu pe care îl afișează o femeie, inclusiv în machiajul său. O culoare delicată dată privirii ochilor este definită de un fard intens, conform culorii ochilor noștrii.

 

 

De cele mai multe ori doamnele apelează la tehnici profesionale pentru definire sau alungire a ochilor prin culoare, dar cât consideri că este tehnică de mișcare și cât ustensilele pe care le folosești? Fără produsele potrivite, tehnica nu reprezintă decât 50% din finish-ul dorit de majoritatea.

Recomandăm în acest sens Paleta de farduri PRO by McEllyn pentru pigmentul culorilor, cât și a diversității formată din 20 de culori atât mate, cât și strălucitoare.

 

 

Textura este moale,  oferă distribuție ușoară și se pot efectua cu ușurință tranziții. Oferă o strălucire subtilă, fiind de lungă durată.

 

 

 

SPECIFICATII:

Tip: Paleta de Farduri 20 Culori

Material: Plastic

Gramaj: 18g

NOTA:

  • Culoarea produsului afișată în imagini poate varia ușor față de articolul real din cauza diferențelor dintre monitor și efectul luminii.
  • Vă rugăm să permiteți o ușoară abatere de măsurare din cauza măsurării manuale.
Recenziile sunt verificate pentru autenticitate
💬 Comanda Acum prin WhatsApp

COS CUMPARATURI

×