LIVRARE 15 LEI ÎN ROMÂNIA

Pila Electrica PEDILUX™ Pentru Calcaie si Unghii, Roz

4.70 (6 Reviews)
⏰ Livrare in 24-48 ore
🌸Transport 15 lei în România
🎁 Livrare Gratuită la 200 lei

☎️ Comanda Telefonic: 0316.300.047 ☎️
Coșul tău
PLATESTE IN SIGURANTA
Detalii Produs
Detalii Produs

Pila Electrica PEDILUX™ Pentru Calcaie si Unghii, Roz

Pila electrică PEDILUX pentru Călcâie și Unghii este un instrument inovator și eficient proiectat pentru a oferi un tratament complet și profesional pentru îngrijirea picioarelor și a unghiilor. Cu o tehnologie avansată și o construcție durabilă, această pilă electrică este concepută pentru a oferi rezultate excelente în confortul propriei case.

Designul ergonomic al pilei electrice PEDILUX asigură o priză confortabilă și o manevrare ușoară, permitând utilizatorului să își îngrijească picioarele și unghiile cu ușurință și precizie. Dispozitivul este echipat cu un motor puternic și silențios, care asigură un nivel optim de performanță și un control precis al vitezei de lucru.

Funcționalitatea versatilă a pilei electrice PEDILUX permite utilizatorului să efectueze mai multe tratamente, inclusiv îndepărtarea pielii uscate și tăiate de pe călcâie, îngrijirea unghiilor și netezirea suprafețelor aspre. Dispozitivul este dotat cu diferite capete interschimbabile și nivele de asprimă ajustabile, oferind flexibilitate și personalizare în funcție de nevoile individuale.

Un alt aspect valoros al pilei electrice PEDILUX este sistemul său de siguranță avansat. Dispozitivul este echipat cu un senzor inteligent care detectează presiunea excesivă, prevenind astfel orice risc de leziuni sau deteriorări accidentale. Această caracteristică este esențială pentru a asigura o experiență de utilizare sigură și confortabilă.

Pila electrică PEDILUX este alimentată de un acumulator reîncărcabil, oferind libertate de mișcare și ușurință în utilizare. Timpul de încărcare scurt asigură o funcționalitate neîntreruptă, iar designul compact și portabil face ca dispozitivul să fie convenabil de transportat în timpul călătoriilor.

Pila electrică PEDILUX pentru Călcâie și Unghii reprezintă un instrument indispensabil pentru îngrijirea picioarelor și a unghiilor, oferind performanță de înaltă calitate, siguranță și confort. Indiferent dacă este utilizată în scopuri personale sau profesionale, această pilă electrică este concepută pentru a satisface cele mai exigente cerințe și pentru a asigura rezultate excelente.

SPECIFICATII:

Tip: Aparat Electric

Material cutie: Plastic

Greutate: 15g

NOTA:

  • Culoarea produsului afișată în imagini poate varia ușor față de articolul real din cauza diferențelor dintre monitor și efectul luminii.
  • Culoarea produsului poate varia în funcție de stocul disponibil, o anumită culoare nefiind garantată acestui produs. 
  • Vă rugăm să permiteți o ușoară abatere de măsurare din cauza măsurării manuale.
Recenziile sunt verificate pentru autenticitate
💬 Comanda Acum prin WhatsApp

COS CUMPARATURI

×