LIVRARE 15 LEI ÎN ROMÂNIA

Ruj Hidratant si Nuantator MACARONS, Schimbare Culoare, 2 Culori

⏰ Livrare in 24-48 ore
🌸Transport 15 lei în România
🎁 Livrare Gratuită la 200 lei

☎️ Comanda Telefonic: 0316.300.047 ☎️
Coșul tău
PLATESTE IN SIGURANTA
Detalii Produs
Detalii Produs

Ruj Hidratant si Nuantator MACARONS, Schimbare Culoare, 2 Culori

Rujul Hidratant și Nuanțator MACARONS este un produs de machiaj uimitor care transformă experiența aplicării rujului într-o adevărată plăcere. Acesta are o formulă specială, bogată în ingrediente hidratante, care îngrijesc și hrănesc buzele în timpul purtării.

Una dintre caracteristicile remarcabile ale acestui ruj este schimbarea culorii. În funcție de temperatura buzelor tale și de pH-ul natural al pielii, acest ruj magic își modifică nuanța, oferindu-ți un aspect unic și personalizat. Astfel, vei avea mereu parte de o surpriză plăcută atunci când aplici acest ruj pe buze.

Rujul Hidratant și Nuanțator MACARONS este disponibil în două culori vibrante și fermecătoare, care se adaptează perfect la orice tip de ten și stil de machiaj. Textura acestui ruj este catifelată și cremoasă, facilitând aplicarea uniformă și confortabilă pe buze. Hidratează intens, oferindu-ți o senzație plăcută și durabilă de catifelare și suplețe. De asemenea, este rezistent la transfer, asigurându-ți că vei avea o culoare intensă și frumoasă pe buze pe parcursul întregii zile.

 

SPECIFICATII:

Tip: Ruj

Material cutie: Plastic

Greutate: 5g

NOTA:

  • Culoarea produsului afișată în imagini poate varia ușor față de articolul real din cauza diferențelor dintre monitor și efectul luminii.
  • Culoarea produsului poate varia în funcție de stocul disponibil, o anumită culoare nefiind garantată acestui produs. 
  • Vă rugăm să permiteți o ușoară abatere de măsurare din cauza măsurării manuale.
Adauga o recenzie aici
💬 Comanda Acum prin WhatsApp

COS CUMPARATURI

×