LIVRARE 15 LEI ÎN ROMÂNIA

Set 13 Pensule din Par Natural by Fix+, Roz

5.00 (8 Reviews)
⏰ Livrare in 24-48 ore
🌸Transport 15 lei în România
🎁 Livrare Gratuită la 200 lei

☎️ Comanda Telefonic: 0316.300.047 ☎️
Coșul tău
PLATESTE IN SIGURANTA
Detalii Produs
Detalii Produs

 

Importanța machiajului în viața unei femei reprezintă un element din ce în ce mai important și aspectul nostru se află pe primul plan când ne afisăm la job, la o întâlnire, sau chiar în viața de zi cu zi. Fiecare persoană a trecut prin diverse schimbări și a înțeles că ingrijirea personală, alături de un machiaj corect făcut, naște o primă definiție a sinelui.

Ce înseamna un make-up corect conceput?

Pensulele reprezintă poate cel mai important element al construirii și definirii unui make-up impecabil, indiferent de produsele cosmetice pe care le folosește. Fără setul de pensule potrivite, produsele cosmetice nu pot avea un raport foarte mare în cadrul final al unui machiaj. Din păcate, foarte puține persoane cunosc și măsoara importanța folosirii unor pensule adecvate.

 

 

De ce să foloseși pensule din păr natural și nu sintetic? 

Punând accent pe componenta naturală a unui produs de make-up de calitate, pensulele din păr natural trebuie să fie nelipsite în rutină.

Parul natural contine cuticule, care ajuta la absorbtia de pigmenti pudrati și a uleiului secretat de piele, pentru a oferi un amestec perfect atunci cand aplici fardul pe ten. Tehnica sau produsele nu sunt de ajuns, așa că atenția trebuie să fie redirecționată către calitate.

 

 

Pensulele din Păr Natural by Fix+ se regăsesc în număr de 13, pregătite să fie cele mai bune prietene ale tale în materie de întreținere.  Fiind lucrate meticulos, pensulele iti ofera un finisaj organic și uniform a produsului aplicat. Aspectul lor elegant oferă o experiență plăcută în utilizarea lor și cu siguranță vor atrage privirile celor din jur.

Cum se întreține o pensulă din păr natural?

Pensulele din păr natural se curăță după fiecare utilizare, recomandând un șampon de bebeluși. Pensulele nu trebuie să fie frecate în palmă, trebuie să fie spălate cu grijă și lăsate să se usuce la aer.

 

 

SPECIFICATII:

Tip: Set 13 Pensule din Par Natural

Material: Plastic și Păr Natural

NOTA:

  • Culoarea produsului afișată în imagini poate varia ușor față de articolul real din cauza diferențelor dintre monitor și efectul luminii.
  • Vă rugăm să permiteți o ușoară abatere de măsurare din cauza măsurării manuale.
Recenziile sunt verificate pentru autenticitate
💬 Comanda Acum prin WhatsApp

COS CUMPARATURI

×