LIVRARE 15 LEI ÎN ROMÂNIA

Set 4 Bureteti Profesionali, Diverse Forme, Aplicatori Mari, TOTAL BLENDER 4PACK

⏰ Livrare in 24-48 ore
🌸Transport 15 lei în România
🎁 Livrare Gratuită la 200 lei

☎️ Comanda Telefonic: 0316.300.047 ☎️
Coșul tău
PLATESTE IN SIGURANTA
Detalii Produs
Detalii Produs

Set 4 Bureteti Profesionali, Diverse Forme, Aplicatori Mari, TOTAL BLENDER 4PACK

Rolul burețelului este de a întinde produsul pe toata suprafața feței, ajungând în zonele mai puțin accesibile datorită formei sale și de a uniformiza produsul. Textura este foarte plăcută la atingere, special concepută pentru a nu afecta zona feței. Materialul atent construit ajută pentru nu face risipă de produs, reușind să absoarbă doar necesarul. Materialul non-latex, poate reduce alergiile create de o pensulă clasică sau folosirii degetelor, fiind potrivit atât pentru începători, cât și pentru experți.

Produsul pe care îl descrii este un burete aplicator multifuncțional, conceput pentru aplicarea uniformă și precisă a fondului de ten și a pudrei. Buretele este realizat dintr-un material moale, poros și rezistent, care permite absorbția și distribuția produsului în mod eficient pe piele.

Designul ergonomic al buretelui asigură o prindere confortabilă și ușoară în mână, permițându-ți să controlezi cu precizie aplicarea produsului. Forma sa specială, cum ar fi o formă de ou sau un dreptunghi cu muchii rotunjite, îți permite să ajungi la toate zonele feței, inclusiv cele mai greu accesibile, cum ar fi aripile nasului sau colțurile ochilor.

Suprafața netedă și uniformă a buretelui facilitează aplicarea produsului în straturi subțiri, evitând aspectul încărcat sau cu pete. În același timp, buretele permite construirea acoperirii în funcție de preferințele tale, de la o acoperire ușoară și naturală până la una mai densă și completă.

 

Cum se curăță? 

  1. Adaugă puțin demachiant pe burete
  2. Folosește degetele pentru a strange cu grijă burețele
  3. Clătiți buretele sub jet de apă până când apa este curată
  4. Stoarceți excesul de apă și uscați la aer

Dă-i o șansă și cu siguranță o să fii mai mult decât mulțumită de rezultat!

 

SPECIFICATII:

Tip: Burețel de Fard

Material: Textil

Greutate: 3-5g

NOTA:

  • Culoarea produsului afișată în imagini poate varia ușor față de articolul real din cauza diferențelor dintre monitor și efectul luminii.
  • Culoarea produsului poate varia în funcție de stocul disponibil, o anumită culoare nefiind garantată acestui produs. 
  • Vă rugăm să permiteți o ușoară abatere de măsurare din cauza măsurării manuale.
Adauga o recenzie aici
💬 Comanda Acum prin WhatsApp

COS CUMPARATURI

×